Lancai Garment Limited Company, ble funnet i år 2006 i den internasjonale mote hovedstaden Humen Town, Dongguan City, Kina, som er en kinesisk plagget produkter forskning, utvikling, salg og produksjon. Vi eksporterer 100% vår produksjon til Amerika, Europa og Oseania. Den har blitt planlagt og utvidet flere ganger i løpet av de siste årene. Nå er det et velutstyrt anlegg og med et veldig godt miljø og rimelig utforming plagg fabrikk. Målet vårt er å bli en god plaggleverandør i verden.

Gjennom årene med kvalifisert erfaring i kvinner vevd og strikket mote klær, og våre hovedprodukter inkluderer kjole, jumpsuit, bluse, topper, skjørt, T-skjorte, vest, kimono, jakke, bukser, legging. Og vi har ansatt mange kvalifiserte ledere og teknikere eliter og utstyrt med mange produksjonslinjer for å sikre at bestillingene dine er fylt i tide.

Vi har vårt eget Show Room, Sample Room, Produksjonslinje, QC-avdeling, Salgsteam, og vårt utvalgsrom kan gjøre 600 stykker prøve per måned. Prøvetiden er 5-7 dager; og vår produksjonslinje kan gjøre 60.000-80.000 stykker klær per måned. Produksjonsledetiden er 15-30 dager, som avhenger av hvor mange stilarter, stykker for bestillingen din.

Vi kan tilby OEM / ODM som din forespørsel, og vi er stolte av å ha med-merker som Bebe (USA), ark & co (USA), savner kjærlighet (USA), Elle (FRANSK), OVS Industry (ITALIA), Jane Norman England), Iskha (Australia) støtter oss. Og dette gjør det vi er så forskjellige fra andre i dette konkurransedyktige markedet.

I fremtiden skal vi følge bedriftens ånd "Å ta kvalitet som rot, talent som grunnlag og god kredittvurdering som nøkkel til selskapets utvikling" og holde konstant innovasjon for å styrke selskapets omfattende konkurranseevne.

Varmt velkommen deg til å besøke vår fabrikk!

La oss jobbe sammen og nyte samarbeidet ditt!


company information.jpg

Magic show with heart shape.jpg

COMPANY.jpg