Online Engros Kvinner Crop Topper

Online Engros Kvinner Crop Topper. Våre online engros kvinner crop topper er et alternativ for mange av verdens mest lidenskapelige kvinner. Vi tilbyr et bredt utvalg av kvinners jeans, topper, slacks, jakker og et bredt utvalg av andre kvinner. Kvinner Crop Bukser laget av 100% ekte amerikansk denim.

Produktdetaljer

Online Engros Kvinner Crop Topper. Våre online engros kvinner crop topper er et alternativ for mange av verdens mest lidenskapelige kvinner. Vi tilbyr et bredt utvalg av kvinners jeans, topper, slacks, jakker og et bredt utvalg av andre kvinner. Kvinner Crop Bukser laget av 100% ekte amerikansk denim. Leveres med hvite lommer, og en glidelås lomme for vesker og nøkler.

knitted T shirt

Denne designen brukte 100% bomull myk og pustende stoff. Selskapet ble grunnlagt i 2003 og er det ledende merket i Thailands denimsektor. Selskapets flaggskip klesbutikk ble åpnet i 2005 på Phuket, Thailands tredje største resort. I 2013 utvidet selskapet til Thailands nest største feriested, Hua Hin, og åpnet også sin første klesbutikk i USA.

knitted T shirt1

Lancai er et klesfirma og klesprodusent siden 1997 i Kwangtung-provinsen i Kina. Selskapet selger gjennom tradisjonelle og moderne detaljhandel kanaler. De har opparbeidet seg et rykte for sitt produkt av høy kvalitet, bredt spekter av produkter produsert med høyeste kvalitet i samsvar med landet og av folk i Kina, og produksjonsteknikker og produksjonsprosesser som er moderne. De har utviklet sin produktlinje i stor skala siden 1997. Selskapets historie


Hot Tags: online engros kvinner crop topper, Kina, leverandører, produsenter, fabrikk, tilpasset, laget i Kina

Forespørsel

Du kommer kanskje også til å like