Kvinner Yoga Grå Sweatpants

Hvis ideen om å sette på et par jeans i disse dager gjør deg skjelve,hva med Kvinner Yoga Grey Sweatpants og topp dress please?Du kan ta en Yoga Top og Sweatpants Dresser hjemme, matlaging og når du vil ha noen sport. Vennligst se vår Grey Yoga Top og Sweatpants sett, vi forberedt for deg.

Produktdetaljer

Hvis ideen om å ta på seg et par jeans i disse dager får deg til å skjelve, skjønner vi det. Hvis det noen gang var en tid til å bære dine mykeste, mest komfortable klær, er dette det. Men hvis du er som oss, kan du finne at antall sweatpants eller koselig topp og bukser dress du har hjemme rett og slett ikke kutter det på dette punktet, og at det er på tide å legge til noen ekstra par til repertoaret.

DongGuan Lancai Plagg Company Limited. Lancai er en profesjonell produsent som designer og produserte mer enn 20years klær siden 1997. Vi er en Sweatpants og kvinner klær produsent siden 1997, har vi vår egen prøve mønster avdeling og over 100 arbeidere, 1200 kvadratmeter produksjonsavdeling, som du vet vår månedlige produksjonskapasitet er 120.000 ~ 150.000 stykker i 2020. Og vi har egen deisgn avdeling, og vi aslo tilby OEM & ODM tjenester. Vi er gode på Kvinner kjole og joggebukser og topp dresser.

Vi samarbeider med noen kjente merkevare, Som Elle, Bebe, Jane Norman og etc.


For flere produktdetaljer og samarbeidsvilkår, vennligst send meg en e-post på: lancai88@lancaigarment.comHot Tags: Kvinner Yoga Grey Sweatpants, Kina, leverandører, produsenter, fabrikk, tilpasset, laget i Kina

Forespørsel

Du kommer kanskje også til å like