Grunnleggende kunnskap om vanlige stoffer

- Aug 16, 2019-

1. Lin: det er en slags plantefiber, kjent som kjølig og edel fiber, den har god fuktopptak og rask frigjøring av fuktighet, ikke lett å generere elektrostatisk varmeledning, rask varmeavledning, kjølig slitasje, ikke nær kroppen etter svette, mer vannavstøtende, god varmebestandighet.

2. Silkeorm silke: naturlig animalsk proteinfiber, glatt og mykt, fullt av glans, varmt om vinteren og kjølig om sommeren, det er et unikt "silkemyktig" fenomen når friksjon, har en god forlengelse, bedre varmebestandighet, ikke motstandsdyktig mot salt erosjon, skal ikke behandles med klorblekemiddel eller vaskemiddel.

3. Viskose: tre, bomull, vass og andre naturlige cellulosemateriale kjemiske materialer, også kjent som kunstig bomull, med naturlige fiberbaserte egenskaper, fargestyrke, hastigheten er god, stoff myk, tung, drapering god, fuktopptak er bra, slitasje kult, ikke lett å produsere statisk elektrisitet, fuzz og puck.

4. Acetatfiber: laget av naturlig materiale som inneholder cellulose gjennom kjemisk prosessering, det har stilen av silke, lett å bære, god elastisitet og elastisk gjenoppretting, ikke egnet for vask, dårlig fargefasthet.

5.Polyester: polyesterfiber, med utmerket elastisitet og utvinning, skarpt stoff, ingen rynke, god form som bevarer, høy styrke, god elastisitet, holdbar slitasje og utmerket lysmotstand, men lett å produsere statisk elektrisitet og støvabsorpsjon, dårlig hygroskopisitet.


6. Nylon: polyamidfiber, også kjent som nylon, farging i syntetisk fiber er bedre, slitasje lett, og god vanntett og vindtett ytelse, slitestyrke, styrke og elastisitet er veldig bra.


7.Polypropylenfiber: ser ut som MAO rong silke eller bomull, med voksaktig følelse og glans, elastisitet og utvinning er generelt ikke lett å rynke, liten andel, lette, komfortable klær, raskere overføring av svette for å opprettholde hudkomfort, styrke og slitestyrke er bedre holdbare, ikke motstandsdyktige mot høy temperatur.


8.Spandex: utmerket elastisitet, også kjent som elastisk fiber, også kjent som lycra, god elastisitet, glatt følelse, liten fuktighetsabsorpsjon, god motstand mot klima og kjemiske egenskaper, maskinvaskbar, dårlig varmebestandighet.


Ønsker du å vite mer kunnskap om stoffet, fortsett å fokusere på oppdateringsnyhetene våre neste uke!