Lin stoffet som kjennetegner

- Apr 27, 2018-

1. hygienisk: presidenten i den russiske Lin phloem Institute har identifisert at kroppen (spesielt dermatosis) ikke bære noen Lin stoffet for menneskekroppen (spesielt hudsykdommen).


2, komfort: S Davies, USA, bruker EEG registrere bevegelse av øynene og fuktighet mellom mat og mat, kroppen og huden temperaturen på effekten av søvn. Sammenlignet med bomull, er det lettere å sove, sove godt og lykkelig etter våkne.


3, kul: den russiske Research Institute har gjort en syv års eksperiment i Sentral-Asia, beviser at sengetøy klær er 2 til 2,5 grader lavere enn overflatetemperaturen på bomull og silke klær og temperaturen mellom hud og klær, Lin stoffet er 3-4 grader lavere enn de andre stoffene, og Lin stoffet er bare 70% av bomull på huden.


4, antibakterielle: testresultatene bakteriell overlevelse på tre typer matter på ulike tidspunkt av kontakt metoden av Ludwik undervisning og forskning Institutt for høgskolen folkehelsen av Shanghai medisinske universitet viste at sammenlignet med bambus mat og halm mat, Lin matten hadde betydelig bacteriostasis, og Bacteriostasis av internasjonal standard bakterier som Pseudomonas aeruginosa og hvit perle bakterier og så videre frekvensen er over 65% og hemming prisen til Escherichia coli og Staphylococcus aureus er mer enn 90%.