CK går fremover for å begynne å feie arven fra den tidligere designeren

- Jan 14, 2019-

Etter å ha sluttet seg med Raf Simons, er PVH-gruppen ivrig etter å slette spor etter designeren på Calvin Klein og er i ferd med å "rense" merket.


Calvin Klein administrerende direktør Steven Shiffman kunngjorde ikke sin "Go Forward" -strategi i går, og omstillingsprosessen forventes å ta 12 måneder og koste rundt $ 120 millioner, ifølge motevirksomhetsoppdateringen. I tillegg til å stenge Raf Simons 'konverterte Madison avenue-flaggskipbutikk i New York inkluderer kostnadene arbeidskompensasjon for 100 permitteringer, varebeholdning, oppsigelseskostnader og leiekostnader og diverse utgifter. I tillegg vil Calvin Kleins avanserte serie Calvin Klein 205W39NYC også bli omdøpt, og designstilen vil bli omfattende justert .


For bedre å forbedre lønnsomheten, bestemte PVH seg for å slå sammen Calvin Klein menns sportsklær og Calvin Klein jeans-virksomheter, kombinere detaljhandel og e-handel til en enhet og sette opp en CMO-enhet kalt forbrukermarkedsorganisasjonen.


"mer enn noen gang er det behov for å føre mote og kultur fremover og skape nye produkter og opplevelser for å imøtekomme forbrukernes behov," sa Steven Shiffman i kunngjøringen. "dette strategiske trekket vil gjøre det mulig for merkevarer å bevege seg i en mer moderne, dynamisk og effektiv retning." Han understreket videre at kommersialiseringen av Calvin Klein vil skape enorme vekstmuligheter for konsernet i løpet av denne kritiske perioden, med årlige inntekter forventet å komme inn på $ 12 milliardklubb de neste årene.


Noen bransjens insidere påpekte at Calvin Klein fortsatte å svinge i år med avgangen til Raf Simons og justeringen av merkevarestrategi. Mindre enn to uker etter at Raf Simons gikk av, utnevnte Calvin Klein Steven Waldberg, en tidligere bulgari-utøvende, som konserndirektør av forbrukerengasjement, en ny stilling for Calvin Klein som vil fokusere på merkevaremarkedsføring, PR, kommunikasjon og samfunnsansvar.