Mote Farger på Fashion Week

- Mar 16, 2019-

Mote Farger på Fashion Week

 

1 - Søt rosa

 

PFW SS18 er en eksplosiv farge, blomstertrykk og glitter. En ting er helt sikkert. Hvis du liker fargen, ikke nøl med å la deg friste av et nytt rosa kostyme. Mange forskjellige designere viser frem sin lidenskap for rosa: Demna Gvasalia for Balenciaga, Stella Mc Cartney, Valentino og vår elskede Dries Van Noten.

 

2 - Sommeren er gul

 

En annen farge som hovedsakelig vises i Fashion Week er gul. Sannsynligvis ikke den enkleste fargen, men den har en ubestridt innvirkning. Alle de gule nyansene er langs rullebanen: sennep, kanari, sitron, blekgul, osv. Det kan være vanskelig å forholde seg til, men det bør absolutt være i skapet ditt. Vi liker Nina Ricci-kolleksjonens lysegule, uformelle utseende og Jacquemus sin lyse gul-oransje kjole, noe som gjør den til en dronning av sommernetter.

 

3 - Brun og beige, tidløs

 

Paris viste oss mye brunbeige utseende. Stemningen i Böhmen dukket opp i flere forestillinger. Vi liker blandingen av forskjellige nyanser. Fra det mer passende utseendet til Chloé til Stella Mc Cartneys løse jumpsuit - den kommer i en rekke former og stiler. Løpejakken dukket også virkelig opp på rullebane-showet. Evige verk er bekymringsfullt for mange av våre designere, og disse fargene (som vi har sagt på fransk) er en "som avantgarde". Dette betyr at du kan beholde det klassiske livsverket.