Hvordan kan linneklærne være lette å smuldre

- Apr 27, 2018-

1, sengetøyet er laget av den delikate og ømme helsevesenet fiber, og vasken bør ikke gnides i grove gjenstander og vaskes med vaskemaskinen. Klærne skal bli nedsenket i kaldt vann i 5-10 minutter, og det lave skumvaskepulveret eller nøytrale såpen er laget med det spesielle silkeoppvaskmiddelet. Det samme gjelder sjampo. Silkekjolen skylles gjentatte ganger i klart vann.

2, linneklær bør ikke vaskes etter vaske sol, og ikke egnet for tørking med tørketrommel. Vanligvis bør den tørkes på et kjølig og ventilert sted. Fordi ultrafiolette stråler i solen kan forårsake guling, fading og aldring av silke stoffer. Derfor er det ikke egnet å vri silken etter vask. Den skal forsiktig ristes, vender utvendig og henger ut, tørker til 70%, deretter strykes eller rystes.

3, anti-rynkeegenskapene til sengetøy er litt verre enn for kjemiske fibre, så det er et ordtak om at "rynke ikke er ekte silke". Etter vask er klærne rynket og strykt for å være pent, elegant og vakkert. Når klærne strykes, henge klærne til 70% tørre og spray vannet jevnt. Spray dem i 3 til 5 minutter, og strykningstemperaturen bør styres under 150 C. Jern bør ikke presses direkte i silke for å unngå aurora.