Leggings er tilbake og du så din beste ut 10 år siden

- Feb 15, 2019-

Mote er en virksomhet, og de som husker trenden for et tiår siden, og de som ikke vet hva de skal kalle den svarte shortsen, kaller dem for det meste for "leggings", som de ble viden kjent da de sist dukket opp. Mennesker bruker sikkerhetsbukser for å forhindre at de blir utsatt, og til slutt blir leggings lengre og lengre, noe som gjør dem til et unikt stykke å bruke med kjoler.


Fra midten av 2018 er de tynne shortsen tilbake, og det er en tydelig forskjell fra for et tiår siden. Den har et spesifikt navn: 'Bike Shorts', som er shortsene som bæres av syklister. Mens leggings for det meste er svart, kommer sykkelshorts i mange forskjellige materialer, farger og mønstre.


På den tiden ble prinsesse Diana ofte fotografert iført sykkelshorts i en rekke farger, inkludert rosa, oransje, lilla og til og med hvit. Hun liker å parre hettegensere og davider med fargerike shorts og et par tykke sko. Hvis du ignorerer den frostede tekstur på de gamle bildene, er disse 30 år gamle bildene like fasjonable som om de ble tatt på en britisk gate i går.