Ny mote for vinterbryllup

- Dec 05, 2019-

Mange misunner Tamu McPersonons garderobe (noen har blitt fotografert med Prada-kjoler og vesker), men i dag fokuserer vi på sko. Lag en skvett med New Balance 990: et par åpne tå hæler kan få en puffet dunjakke eller old-school fløyel til å se ut som en supermodell fra 90-tallet. Det er litt kaldere, slik at du kan legge til fargerike trykkbukser.

Nettkjendis Gala Gonzalez diagonale toppdel er perfekt for enhver anledning. Ikke gi opp kjolen du allerede har. Du kan bruke en myk stoffskjorte til en uformell fest og spare penger.

Veronika Heilbrunner blir ofte sett i slurvete slacks, men denne tyske nettkjendis dekadente blazeren er også berømt. Hvis du ikke kan ta av deg den tunge kåpen under bryllupet, er dette en måte å bli kvitt de syv. Legg merke til Heilbrunners svart-gull aftenkjole. Hvis du er modig nok, er det best å bruke denne kjolen med bar ben, eller med 10 mer strømpebukse, og ignorere nei-nei til å ha på deg denne helt svarte kjolen i bryllupet ditt. Gjennom modellering fortjener å handle rollen som komplement noen få farger, kan uhindret.

Brudekjoleetikette kan gjøre det vanskelig å vite hva du skal ha på deg og til og med føre til kjøp av panikk i siste øyeblikk fordi det ofte føles som om de "hverdagslige" klærne i skapet er uutholdelige. En luksuriøs strikket cardigan som en gang dukket opp på moteuken i Paris gir high fashion sin personlighet. Ta deg tid til å designe for deg selv, legg til et belte eller en knute (i stedet for en knapp) i strikken din, og endre den runde halsen til et utseende. Prøv matchende smykker for å gjøre det enda bedre: plukk gulløreringer i forskjellige former.