Forskjellen mellom sengetøy og bomullslinne

- Apr 27, 2018-

Lin stoff er laget av linnet twisted garn, og overflaten er konkav og konveks med unik estetisk følelse. Hovedteknologien er å høste den modne lin fra røttene til bladene, venter på forfallet, forlater bare faste fibre, og deretter vever dem i linne stoffer. Lin stoff er den mest solide typen tekstil etter syntetisk fiber. Dens fiberstyrke er høy, det er ikke lett å rive, knuse og bære. Klærne laget av sengetøy er svært populære med retropustethet. I tillegg til å bli brukt til å lage klær, kan sengetøy også brukes som lerret for kunstnere til å gjøre full bruk av deres fantasi.


Markedet er fullt av stoffer. Individuelle bedrifter selger semi-sengetøy og bomullslinne til sengetøy, så vi må lære å skille linned stoffer.

1. Prøv å bryte en tråd. Hvis det er buede ender i begge ender, er linjen bomull. Fordi linjelinjen er ødelagt, skal endene være glatte, ellers vil det ikke være rent lin.

2. Våt kluten. Kvaliteten på det originale linet er brunt og jevnt i vannabsorpsjon. Hvis sengetøyet ikke er bra, blir vannet ikke jevnt fordelt. Hvis det er vått, blir det svart.


Hvordan opprettholdes linnet stoffet? Dette er også et sted for oss å lære, og vi vet hvordan vi skal bevare det for å bedre bruke sengetøy.

1, må metoden for stabling være oppmerksom på. Stablering av lin bør klassifiseres og stables, slik at stabling vil være praktisk for ledelsen. Ordentlig stabling er ikke bare praktisk for oss å bruke, men bidrar også til den glatte overflaten av klut og god organisasjonsstruktur.

2, etter vask, bør den tørkes i tide. Linavfall bør tørkes umiddelbart etter vask. Det vil ikke føre til moldy stoffer og må være helt tørket før de plasseres.


Nå må vi vite hva sengetøy er. Lin er et spesielt stoff. Det vi trenger å ta hensyn til er å lære å skille riktig når du velger, og å lære å holde det rimelig når du bruker det. Bare denne typen stoff kan brukes i lang tid.