tie-dye blir den nye moten i 2020

- Jul 17, 2020-

Klær kan være så mye mer enn enkle plagg vi legger på kroppen vår for å holde seg varme eller se sosialt akseptabelt ut. De kan være humørløftere, komplimentgripere, selvsikker boostere, uttalelsesskapere, inntrykkforbedrende - du får bildet. Å ha på seg noe fint kan faktisk gjøre en forskjell i livet ditt!


Men med fint, mener vi ikke dyrt. Vi mener bare noe som setter et smil på ansiktet ditt. Noe som utløser glede, slik Marie Kondo lærte oss. Kanskje det er et par gelesandaler gjennomvåt i nostalgi, eller et halskjede som glitrer i sollyset. Kanskje det til og med er noe så enkelt som en tie-dye tank top!

扎染

En tank-topp som dette er akkurat det du vil ha for hånden hvis du våkner på feil side av sengen. Det vil være der for deg å løfte deg opp, inspirerende lysstyrke i livet ditt, både internt og eksternt. Det holder deg komfortabel også med det myke, pustende stoffet og avslappede passformen!


Vi tar lett denne tanken hvis den hadde en solid farge, men vi lever for øyeblikket tie-dye har i år - og vi vet at den vil komme tilbake igjen og igjen. Den flerfargede versjonen kombinerer vakre nyanser av blått, rosa, oransje og hvitt, mens den hvite versjonen har nydelige blåfarger som skaper en overskyet himmeleffekt. Det finnes også andre versjoner med gradientdesign og grafiske utskrifter, men de utelater vrien til fordel for andre detaljer, så sørg for å sjekke alt!


Bruk denne tanken over et par jeansshorts eller jeans, ta tak i favoritthvite joggesko eller sandaler, så er du klar. Søt antrekk: komplett! Det er allsidig nok til å leke litt hvis du vil. Prøv å legge lag med en støvklær eller kimono-cardigan, eller bytt jeans for et par leggings i fuskeskinn og joggeskoene for støvletter.

Send oss ​​gjerne dine flere gode ideer via e-post ...