Hva er fordelene med sengetøy

- Apr 27, 2018-

Linnet stoffet har blitt brukt som det spesielle stoffet i den gamle europeiske kongelige familien. Den sirkulerer i det øvre samfunnet. Siden linduket er bredt sirkulert rundt om i verden, blir fordelene av sengetøy gradvis oppgradert av mennesker.

Lin stoff har funksjonene av temperering, anti allergi, anti statisk og antibakteriell. På grunn av den gode fuktighetsabsorpsjonen av lin, kan den absorbere 20 ganger vekten av egen vekt, slik at sengetøyet virker tørt. Nå, fremkomsten av rynkefri, ingen stryking av linjeprodukter og utseendet på blandede produkter gjør markedet for sengetøy ytterligere utvidet.


Stil blanding

Lin kan bli sammenvevd eller blandet med ull, polyester og andre fibre for å danne et unikt og billig tekstilprodukt.

På grunn av egenskapene til sengetøy, er ull og sengetøy sammenvevd med kult stoff, og linfiber og ull tekstil er nye måter å lette og lette ullstoffer på. Fordi ullfiber og linfiber er forskjellige i egenskapene av finhet, elastisitet, forlengelse og krøll, er blandingsprosessen vanskelig å kontrollere, for eksempel hår og viklingsrulle, knust hode og lin, lav produksjonseffektivitet, stort forbruk og lavt spunnet garn. Nå er ull og lin ofte brukt til å danne ull og linnedvev. Det glatte vevproduktet er lett og glatt på grunn av sin dobbelte vevs enkle vevstruktur, og det er jevnt og fast. Vriddensiteten til ulllinjeproduktet er ofte større enn det stive linnegarnet, og overflaten er for det meste ullfiber, og senere etterbehandling fokuserer på ullfiber. Ull og linnet sammenvevd, kaldt stoff har fordelene med ull og sengetøy, og har et godt marked innen gjenbruk.


Energibesparende og miljøvern, materiell helse

Linnefiber nonwovens komposittmateriale: Lin Fiber Nonwovens / umettede polyester kompositter kan gjøres ved hjelp av vakuum assistert resin transfer molding (RTM). Fordi prisen på lin, er tettheten mindre enn alle uorganiske fibre, og elasticitetsmodulet og strekkfastheten er lik den for uorganiske fibre, og kan delvis tas i kompositten. Sammenlignet med glassfiber og karbonfiber er linfiber mykere enn glassfiber og karbonfiber. Ved hjelp av ordentlig degummering kan fiberen velge en rimelig kartingsprosess, og nålestansmetoden kan produsere ikke-vevet forsterket fiber følt med kvantitet og fluffy, og fiberskaden er liten. Og fortykningseffekten er god. Som et forbedringsmateriale har det fordelene ved kort produksjonsprosess, ingen veving og lave prosesskostnader, og bidrar til å spare energi og miljøvern.