Hva er fordelene med bomull og sengetøy

- Apr 27, 2018-

Bomull- og tekstilmaterialer har god varmeavledning, så varme sommerklær er også veldig pustende og tørre, og bomull og tekstilmaterialer kan også forhindre statisk elektrisitet, og det er noen fordeler.

1. Hva er fordelene med bomull og sengetøy?

Fordelene og ulempene med bomull og sengetøy:

Fordel:

1, pustende og tørr: fordi det er 5 ganger ull, 19 ganger silke, så i varme værforhold kan klærne på overflaten på huden redusere overflatetemperaturen til silke og bomullstoff 3 -4 grader Celsius. Og sengetøy kan absorbere fuktighet lik 20% av egen vekt. Samtidig kan det raskt slippe opp fuktigheten. Mer svette kan holde deg tørr.

2, reduser svette: bomull og linktøy bidrar til å opprettholde elektrolyttbalansen. Forskning viser at sengetøy kan redusere mengden svette gjort av mennesker med 1,5 ganger enn i bomullsklær.

3, strålingsforebygging: Det moderne menneskers liv kan ikke skilles fra datamaskiner og mobiltelefoner. Strålingsforurensning er et uunngåelig problem for moderne mennesker. Japansk forskning viser at 20% av sengetøy kan hindre 80% stråling fra stoffet av klær. Bomull og sengetøy er spesielt egnet for arbeidstakerne, kvinner som er klare til fødsel, 3 måneder før de er gravide og uavhengige mannlige venner.

4, antistatisk: kun 10% av sengetøyet i blandet stoff er nok til å beskytte mot statisk elektrisitet. Bomull og hamp kan effektivt lindre agitasjon, hodepine, tetthet i brystet og dyspné forårsaket av statisk elektrisitet.

5, hemmer bakterier: fordi lin har en god effekt av å hemme bakterier og sopp, så lenge på seg bomull og sengetøy effektivt kan forhindre noen sykdommer. Ifølge japanske forskere, kan sengetøy forhindre bedsore fra pasienter i senga i lang tid, og sengetøy hjelper med å forhindre hud, for eksempel vanlige utslett og kronisk eksem.

6, antiallergi: For folk som er allergiske mot hud, er klærne uten tvil et evangelium, fordi linnet stoffet ikke vil forårsake allergiske reaksjoner, men hjelper til med å behandle noen allergier, lin kan redusere betennelse, forhindre feber.