Hva slags bomullstoff er valg av klær

- Apr 27, 2018-

Flat klut:

1, det vanlige trekk ved vanlig klut er vevveveveve, den lineære tettheten av vev og vevgarn er den samme eller lik den som for vev og vevgarn i stoff.

2. I henhold til tykkelsen på de anvendte varp- og tyngdegarnene, kan den deles inn i grov, ren klut, ren klut og fin ren klut.

Poplin:

1. Stoffet er også vevd med glatt vev. Sammenlignet med vanlig klut, er forholdet mellom tetthet og tyngde tetthet generelt 1,8 ~ 2,2: 1.

2. Fordi tettheten til kanten er åpenbart større enn tyngden av veiet, dannes diamantkornet dannet av den opphøyde delen av kanten på overflaten av stoffet.

cambric:

1. Ramie garn er vanligvis vevd og vevd i glatt vev, og andre vevde strikkede stoffer brukes også.

2. Den er laget av fint bomullsgarn eller polyester bomullsgarn, og vridningen av vridgarn er høyere enn den for tyveri, og vridningen av vevetråd er høyere enn for vanlig flatt stoff. Derfor har stoffet egenskapene til stoffet så skarpt som linnet stoffet.

twill:

1, twill er vanligvis vevd med 2/1 vev. Stoffet har en tydelig twill linje og en bakside. Vrid- og veidetningen er alle enkeltgarn, med lineær tetthet nær stoffet. Stoffet er litt høyere enn veidensiteten.

2. Grov denim veve laget av fine tex garn, laget av medium tex garn. Råmaterialene som brukes er ren bomull, viskose og polyester og bomull. Twill-kluten er stram og myk.

khaki:

1. Khaki er et twill-stoff. I henhold til de benyttede kablene og kabler, er de kablede kortene (warp og weft tråder) og halv linje kort (tråder, enkeltgarn) og gazekort Linjekortet er laget av 2/2 vev, og revers og revers twill linjene er veldig opplagte, også kalt dobbeltsidig kort. Halvlinjekortet er vevd med 3/1.

2, gazekortet er vevd med 3/1. Halvlinjekort og gasbindkort er enkeltsidekort. De viktigste råmaterialene som brukes i Khaki er ren bomull, polyester og bomull, etc.

3. Stoffet har en tett struktur og en klar tekstur, og den er slitesterk og holdbar. Etter farging brukes den hovedsakelig til klær, windbreaker og raincoat stoffer på vår, høst og vinter. Gaze-kortet brukes som stoff av klær og arbeidsklær.

Serge:

1, Serge er også vevd i twill. I henhold til de forskjellige materialene som brukes i ketnings- og veveretning, er de delt inn i to typer: Serge (warp og weft garn) og tråd Serge (warp tråder, tyveri garn).

2. Den tidligere bruker 2/2, og sistnevnte bruker 2/2. Serge er mer fleksibel enn de tilsvarende khaki-variantene, Vada-strukturen, og sergen er mer fleksibel enn sergen.

3. Dette stoffet er omvendt på baksiden, med tykk tekstur og mykt håndtak. De viktigste materialene som brukes er ren bomull, bomullsviskose og viskose.

Hua Dane:

1, Hua Dane også vevd med twill. Egenskapene er omtrent dobbelt så tette som tyngden på tyveri, slik at snevingen er større.

2. Tykkelsen er mindre enn khaki og større enn Serge. Kluten er bedre enn sergen, men ikke så tykk som khaki. I henhold til de forskjellige materialene som brukes i kjede- og veidetningen, er den delt inn i garnet Hua Dane (kutten og det enkle garnet), den halve linjen Hua Dane (gjennom bruk av trådene, det enkle garnet) og hele linjen Hua Dane (lengdegrad og breddegrad er alle brukt i lårlinjen), men alle er organisert med 2/2. Stoffet er laget av ren bomull, bomullsklips, bomull og polyester bomull.

3, tekstilens struktur er klar, tekstur er tykk, og kluten er full av glans. Stoffer er farget og brukes som klær til menns og kvinners klær i vår, høst og vinter.

Tverrgående hyllest:

1, tribute, også kjent som satin satin, er vevd med weft satin vev. Dens karakteristikk er at tettheten av veftensiteten er ca. 5: 3. Derfor er stoffoverflaten hovedsakelig dekket av vevgarn. Den rene bomullsvarpen og vevgarnet blir alle behandlet med kaming.

2, stoffet er glatt, mykt, glanset og tett strukturert. Farget hyllest er hovedsakelig brukt som stoff for kvinner og barneklær. Trykt kryss hyllest brukes som klær til kvinner og barn samt dynedeksler og dynedeksler.

Arbeidsklut:

1, er arbeidskluten også kalt den sterke, denim. De fleste av dem er vevd med 2/1. Den er preget av veving av grovt og rent bomullsgarn, bomullsgarn og så videre. Warp farging og tyngde garn er for det meste hvitt garn, slik at stoffet er positivt og negativt, med karmfargen på forsiden og fargen på baksiden.

2, i henhold til de forskjellige materialene som brukes i kjedet og vevet, kan det deles inn i garnarbeidende klut (vev- og vevgarn), halvlinjearbeidduk (gjennom trådens strenge, vev til enkeltgarn), og hele linjen med arbeidsduk (breddegrad og breddegrad). Arbeidsklæren er generelt krympesikker.

3, stoffet har klar tekstur, tett tekstur, fast og fast håndtak og fast håndtak. Den brukes hovedsakelig til fabrikkens arbeidsklær og beskyttelsestøy, spesielt egnet til å lage jeans, kvinners kjoler og alle slags barneklær.

Oxford klut:

Oxford-stoffet er vevd strikket eller vevd med Fang Ping-vev. Egenskapen er at en av dekk- og vevgarnene er en polyester bomullsgarn, den ene er ren bomull, og vevet er kammet. Den fine vevet er vant til å være ca 3 ganger vridgarnet, og polyestergarnet er farget til fargegarn og rent bomullsgarn blekes. Stoffet har myk farge, myk klut, god luftgjennomtrengelighet, behagelig slitasje og dobbel fargeeffekt. Den brukes hovedsakelig til skjorter, sportsklær og pyjamas.

Chambray:

1. Ung klut er rent bomullst stoff laget av vanlig vev. Garntetthet av ketnings- og tyngdegarn er det samme, og stoffets varp og tyngde er nært.

2, hovedtrekkene er: en av dekk og vevgarn er farget garn, den andre er bleket garn. Stoffet er harmonisk, lett og tynt, glatt og mykt.

3, hovedsakelig brukt til skjorter, undertøy og dyner.