Blir lin liner stoff krympe?

- Apr 27, 2018-

Skal linnet stoffet krympe? Linen viskose interwoven stoff, sin vridning er viskose, vev er lin, så dette stoffet vil ikke krympe meridianen, men vil strekke seg. Men breddegrader vil krympe.

Regn dugg Ma er lin etter høst, legg på bakken for å tørke, gjennom naturlig regn vanning, peeling stammen for å lage en hamp. Etter veving, den har grå mørke striper og mye dyrere enn andre typer sengetøy. Linfiber er en naturlig fiber. Etter utsøkt behandling blir den vevd i forskjellige stiler av linduk med unike linjer og glans. Den har rask fuktabsorbsjon, rask varmetab, sterk luftgjennomtrengelighet, anti statiske egenskaper og så videre.


Hørfibre har rykte som "naturlig fiberdronning" og er den eneste buntfibre i naturlige fibre. En spesiell struktur med andre fibre som ikke har en pektinkant. Disse skråhullene som kommer i kontakt med huden, vil produsere fint hårhullfenomen, kan tilpasse økologisk temperaturmiljø på hudoverflaten i tide, forbedre det menneskelige hudcellevevvet, absorbere ernæring og oksygen, hold huden vann, reguler blodgass og aktiver celler. Gjør folks hud jevn og ren, fremmer metabolismen av humane epidermalceller og forhindrer aldring i huden.