2018 China Textile & Apparel Trade Show (New York) Grand Opening

- Jul 27, 2018-

Dette showet brukte alle de fem paviljongene i første etasje av utstillingssenteret. Utstillingsområdet var over 30.000 kvadratmeter. Det er nesten tusen bedrifter fra 19 land og regioner deltok i utstillingen. Kinas utstillingsgrupper omfatter mer enn 600 bedrifter fra 19 provinser og autonome regioner, inkludert Zhejiang, Jiangsu og Fujian provinser. Zhejiang, Jiangsu og Fujian står for 80%. Samtidig er Tyrkia, Taiwan, Hong Kong, Colombia, Sør-Korea, Pakistan, Guatemala, India, USA og andre land og regioner også representert i denne utstillingen.

 

Xu Yingxin, vice president i Kina tekstilforbund: det gjensidig fordelaktige og vinn-vinn handelspartnerskap mellom Kina og USA i tekstilindustrien vil ikke forandre seg.

År 2018 er et spesielt år. Sino-oss-handelskrigen er i full gang. Tollavgiften er ikke bare en skatt på forbrukere i det hele tatt, men gir også usikkerhet til den mer stabile internasjonale forsyningskjeden. Amerikanske forbrukere, mote merker og kinesiske tekstil- og klærprodusenter vil ikke dra nytte av handelstvister.

Som arrangør av utstillingen er det vår hensikt å kontinuerlig skape verdier for kundene. I det nåværende usikre forretningsmiljøet er vårt multinasjonale team alltid forpliktet til å skape visse handelsmuligheter for utstillere og profesjonelle publikum, og berike innholdet på utstillingen på grunnlag av å øke den praktiske effekten av handel. Som det viser seg, har mange kinesiske tekstilfirmaer ikke mistet tilliten og har fortsatt høye forhåpninger om å utvide det amerikanske markedet gjennom New Yorks utstillingsplattform. Vi tror at statusen til mange kinesiske bedrifter som de mest stabile og pålitelige leverandørene av amerikanske mote merkevarer ikke vil endre seg, og det vil heller ikke være et gjensidig fordelaktig og vinn-vinn handelspartnerskap mellom Kina og tekstilindustrien fra oss som lenge har blitt etablert.

Jeg tror at med den felles innsats fra både regjeringer og næringsliv vil kina-oss-handel til slutt gå tilbake til det normale sporet. Som en viktig plattform for handelsfremmende, vil New Yorks utstilling fortsette å bidra positivt til en bærekraftig utvikling av en effektiv og gjensidig fordelaktig tekstil- og klærforsyningskjede mellom Kina og USA.

 

Etter åpningsseremonien besøkte alle gjestene, sammen med utstillingsdirektøren, utstillingen og kommuniserte med utstillerne, og så på moteshowet av kjente innenriks undertøy merkevarer organisert av Shenzhen undertøy foreningen. Som et av høydepunktene i denne utstillingen viser dette moteshow dynamisk de nyeste prestasjonene av kinesiske undertøysprodukter i kreativitet, design og produksjon.