De beste øyeblikkene fra Streetwear fra Copenhagen Fashion Week

- Aug 10, 2019-

Vogue street fashion fotograf Jepsen fanget de beste øyeblikkene i Københavns moteuke, med disse nordiske stilene som tilbyr en leksjon i sommerdrakt .

Etter kanselleringen av siste sesong av Stockholm fashion week, har det svenske moterådet vendt oppmerksomheten mot nabolandet Danmark for å finne mer bærekraftige alternativer. Københavns moteuke, som også avholdes 6. august   solstice og 9, det er fortsatt innbegrepet av Nordic cool - full av svært ettertraktede merker og innflytelsesrike agenda-settere, med bærekraft høyt på dagsordenen.


Blant merkene som vises i hovedstaden i sommer er LVMH grand prix-finalist Cecilie Bahnsen, den lunefulle Stine Goya, streetwear-favoritten Saks Potts og den fanatiske Ganni, som definerte områdets avslappede, lekne estetikk. Det er også Stand, skinnspesialisten, Bro gger, eventyret Helmstedt.


For alt talentet på rullebanen, kom noen av de mest minneverdige folkemengdene fra fremste modeller, kjøpere og redaktører. Disse pionerene hadde med iskranser, blendende tilbehør og skulpturerte silhuetter. Med ankomsten av moteuken fanger Voges ren Jepsen de beste street fashion-øyeblikkene.