En enkel metode for identifikasjon av sengetøy

- Apr 27, 2018-

1. Linen:

Utseende: rent linne er grovere enn bomullshamp eller imitasjonshamp. Den er naturlig fordelt jevnt, med relativt høy tetthet og leuco leuco. Fargen er relativt, bomull eller sengetøy eller imitasjon er relativt mørkt; bomull eller sengetøy eller imitasjon.

Håndfølelse: Rent linne føles grovt og hardt, og det er åpenbar konkav og konkav følelse på ujevn overflate. (super klasse kan også håndtere myk, men fortsatt grov i forhold til bomull og silke). Bomull eller sengetøy er motsatt til hamp.

Beskrivelse: Vaskene er relativt myke, men ruheten er forbedret og den lokale smaken er sterkere.

Forbrenning: ren forbrenning, langsom forbrenning, ingen svart røyk. Det er ingen irriterende lukt. Lukten av brennende papir, grå og hvit aske.

2. Ramie:

Utseende: Ren ramie er grovere enn lin. Det er også grovere enn linnetråder. Fargen er relativt, blandet, blandet eller imitasjon ramie er også mørkt; bomull ramie eller imitasjon ramie motsatt.

Håndfølelse: Ren ramie er mer grov, grov, konkav og konveks, og til og med kaste hendene. Blanding, blanding og etterligning av ramie er motsatt.

Brennende: stort sett det samme som lin.

Beskrivelse: Generelt ramie vaskes eller behandles før du gjør stoff. Så håndtaket er relativt mykt, men det er grovt og tykt, og stoffet er tyngre og mer fremtredende.

3. Jute:

Utseende: Jute har det største utseendet spekteret. Avhengig av graden av fiberbehandling, har den utseende av lin og kan også være forspent mot ramie. Det kan være grovt og delikat. Alle opptredener kan ses på et øyeblikk og vanskelig å skille mellom. Hovedsakelig fordi det ikke er mange klær, hovedsakelig brukt til emballasje og tau. (se bildet av jute stoff og detalj tegning av hamp skjorte). Se nøye, litt mindre enn en lang seksjon.

Føl: Generelt grov og stiv. Trykk på hånden. Slitestoffer kan også være glatte og myke i henhold til ulike krav.

Brennende: stort sett det samme som de to ovennevnte.

Blandede stoffer kan demonteres og identifiseres separat. Blanding er ikke lett å identifisere. Blanding og veving er komplisert. Hvis du vil vite ingrediensene tydelig, anbefales det å sjekke med profesjonelle inspeksjonsorganisasjoner.