Amazon Business Ny funksjon Amazon Day For Business

- Mar 23, 2019-

Amazon Business New Feature Amazon Day for Business


Amazon Business ble utgitt i USA i april 2015. Det er B2B e-handelsplattform for Amazon. Etter ett års lansering har det samlet mer enn 400 000 bedrifts- og institusjonskunder, med nettsalg på 1 milliard dollar og salg til 2018. Det har nådd 10 milliarder dollar, og tilbyr engros- og forskjellige kommersielle rabatter.

 

Med Amazon Day for Business kan Business Prime-medlemmer velge dagen for ukens tilbakevendende betalinger som leveringsdato, noe som gjør det enklere å foreta kjøp for hver av adressene på kontoen hver uke og levere dem sammen.

 

Business Prime tilfører verdi til produktet, inkludert raskere levering, kontoadministrasjon, utgiftsanalyse og integrasjon med eksisterende anskaffelsesapplikasjoner.

 

Som Amazons direktør for forretningsdrift sa: Amazon Amazon Day for Business kan hjelpe Amazon med å oppnå et av Shipment Zero's mange prosjekter, deres ønske er å nå Amazons netto null karbonutslipp innen 2030.

 

Selv om Amazon Business bare er i gang, ifølge prognoser gjort av Bank of America, innen 2021, vil det adresserbare markedet for e-handel B2B nå 1,4 billioner dollar, og banken spår forbrukerens e-handelsmarked innen den gang. Totalen vil være 761 milliarder dollar, noe som betyr at førstnevnte vil være dobbelt så stor som sistnevnte. I utgangspunktet har Amazon Business et markedspotensial som er omtrent det dobbelte av potensialet i Amazons kjernevirksomhetsvirksomhet.

 

Amazon Business-virksomheten må kanskje gå langt for å få tak i detaljhandelen, men virksomheten vokser raskt. Bank of America-analytikeren Justin Post sa at virksomheten nå har "millioner av forretningskunder." Han nevnte også brutto gevinstvekst (GMV) fra Amazon Business-virksomheten (det estimerte totale salget av virksomheten er beregnet på årlig basis), og den totale varevekstgraden har vært 10 ganger de siste to årene. 1 milliard dollar i 2016 nådde 10 milliarder dollar i 2018. Bank of America spår at innen 2023 vil Amazon Business's totale varer utvides til 33,7 milliarder dollar og inntektene vil nå 16,1 milliarder dollar.

 

Bank of America mener også at Amazon Business-virksomheten innen 2021 vil ha en 10% andel i det amerikanske B2B-markedet, og i det internasjonale B2B-markedet vil ha en andel på 5%, og denne forventningen er veldig realistisk. Banken mener at denne markedsandelen betyr at avdelingen vil gi Amazon merverdi mellom 125 og 245 milliarder dollar.

 

"Amazon adresserer flaskehalsene ved anskaffelser gjennom nye funksjoner, og vi tror at Amazon har et aktivt marked og evnen til å prestere på samme dag, så det er i en god posisjon på dette feltet. På lang sikt vil B2B-virksomhet bli veksten i detaljomsetningen. En viktig drivkraft, "sa Post. Han la til: "Amazons nylig lanserte Business Prime gir raskere levering, kontostyring, utgiftsanalyse og integrasjon med eksisterende anskaffelsesapplikasjoner, noe som øker verdien av produktet."