Har du på deg den nye stilen til buksebukse med ankel?

- Nov 11, 2019-

Endre måten du kler på deg i vinter, og her er de mest populære stylingtips for den nye sesongen: ankel snørebukser.

Det har gått en stund siden moteteknikker på redaksjonelt nivå som ankel-blonder-bukser ble populære denne måneden. Her er hva du trenger å vite om de siste catwalk-motene som har overtatt Instagram-feeden din.

1570799080_F36QlD

Når det gjelder finesse, hevder DanielLee fra Bottega Veneta at det nå handler mer om hvordan du kler deg enn hva du har på deg. Helt ærlig er minimalisme på farten. Å ta på seg en dress denne vinteren (eller spille ut utseendet) krever intelligens og smarte. Det er her Lee's ekstremt populære Resort 2020 skreddersydde bukser fanger blikket. Motehemmeligheten hans? Fest modellens stroppe sandaler til bunnen av buksen.

1570799089_Wh5QTS

Mote fans (inkludert oss) vil merke seg at Celine's AW18-kolleksjon har antydet denne trenden (spesielt den ytre snørringen av Look 24 skinnsandaler). Det var ingen tilfeldighet: Lee var selv en del av et team bak kulissene som opprettet den endelige scenen fra Phoebe Philo-tiden. Andre steder viste JW Andersons diskrete SS20-samling rikelig med letthet og eleganse, stroppe espadriller bundet til beina til brede beige bukser.

1570799100_xQJ6f6