Beautiful Xinxiang Colorful Fashion, 2018 Fashion Show av Asia-Europe

- Sep 04, 2018-

Moteutstillingen har siden etableringen i 2012 fulgt målet om å styrke den endogene drivkraften til Xinxiang-økonomien og løse sysselsettingen, og målet om å videreføre klærkulturen med Xinxiang-egenskaper. Det er forpliktet til å fremme utviklingen av den opprinnelige designkraften til Xinxiang, og tiltrekker seg utmerkede designere fra forskjellige land for å utføre moteutgivelse i Urumqi. I løpet av de siste seks årene har 42 designere og 30 motemerker fra 17 land og regioner, inkludert Kina, Kasakhstan, Kirgisistan, Sør-Korea, Russland, Frankrike, Italia og Storbritannia, blitt invitert til Asia-Europe moteshow for 109 forestillinger.


1.jpg


For å gi full spill til scenenes ekspressivitet og profesjonalitet av modellene og forbedre visuell appell av moteutstillingen, er det rapportert at arrangementsarrangøren spesielt inviterte Wang Zhe, en av de ledende live-moteutstillingsdirektørene i Kina. Som en senior mote koreograf og ledende figur i moteindustrien har Wang Zhe regissert mange store innenlandske og internasjonale moteforestillinger og internasjonale arrangementer. For ytterligere å utvide innflytelsen fra Asia-Europe moteshow og øke oppmerksomheten, inviterte arrangørene også spesielt hovedmodellen Li Wei-Yu, Shi Qifan og Super A-modellen Wang Xiaoting for den spesielle showen som ledet åpningen, det siste gardinet, slik at hvert show er mer internasjonalt. Slik som åpningsseremonien til 20-årsjubileet for kinesisk internasjonal moteuke, åpningsseremonien til Levi Asias største konseptbutikk, og utgivelsen av kinesiske motetrender fra 2006 til 2008.


2.jpg

I henhold til å innføre, har for tiden Wang Zhe og hans team vært fra lysene i planleggingen, med musikken, arrangementet av bestillingen, åpnings gardinskallet og så videre, har gjennomført den forseggjorte designen til moteshowet i Asia og Europa og koreografien, gjør alt for å få alle elementene til å oppnå høy harmonisk og enhetlig, slik at hvert show fullt ut kan reflektere designers konnotasjon og smak, som leder moteindustrien.


3.jpg

For å ytterligere utvide innflytelsen fra Asia-Europe moteshow og øke oppmerksomheten, inviterte arrangørene også spesielt hovedmodellen Li wei-yu, Shi qifan og super A-modellen Wang xiaoting for spesielle showet som ledet åpningen, det siste gardinet, slik at hvert show er mer internasjonalt.

 

4.jpg

Etter seks års dyrking og utvikling av moteforestillingen i Asia og Europa har blitt området hele veien langs nasjonalt klær merkevarer og designere for å fremme bildet, vise originalitet, utbredelse og søke gjensidig nytte og samarbeid av flere internasjonale vinduer, og Xinxiang som sammenløp av den gamle silkeveien øst og vest sivilisasjon, som kjerne av det nye silkeveien økonomiske beltet, utvikles gradvis til det internasjonale mote senteret.