Storbritannia er utsatt fra Den europeiske økonomiske union

- Mar 16, 2019-

Storbritannia er utsatt fra Den europeiske økonomiske union


Ifølge utenlandske medieoppslag stemte det underbygde i det britiske parlamentet etter debatten samme dag, og vedtok en regjeringsbevegelse med resultatet på 412 stemmer og 202 stemmer imot. I følge forslaget, hvis parlamentets underhus vedtar en "Brexit" -avtale innen 20. i denne måneden, vil den britiske regjeringen forhandle med EU om å forsøke å utsette "Brexit" -fristen fra 29. mars til 30. juni; Ellers vil Storbritannia Regjeringen fortsatt forhandle med EU om å utsette "Brexit" -spørsmålet, men fristen for "Brexit" vil avhenge av EUs vedtak.


Effekten av Storbritannias "Brexit"


1. Valutakurssvingninger: For selgere av grenseoverskridende e-handel er valutakursen et spørsmål som selgere har fulgt nøye med, og den britiske "Brexit" er bundet til å forårsake valutakursendringer. Xiaobian minner selgerne om å ta hensyn til endringer i valutakurser på en riktig måte;


2. Skatteinnkreving: Nylig har den storstilt tittelen på Amazons tyske stasjon fått selgere til å få panikk, og skatteoverholdelse er en trend. Merknad til selgeren: Etter Brexit er det bundet til å kansellere den eksterne omsetningsavgiften. Varene som eksporteres eller importeres av Storbritannia, må ha moms i forskjellige land for å kunne fungere lovlig.


3, fortolling av logistikk: For å unngå risikoen for beskatning i Brexit, foreslo den lille redaktøren at selgerne benytter seg av tiden til å rydde opp i uklarede varer, for å unngå skatteproblemer.


Veien til Brexit har forsterket seg, og lokale innbyggere har begynt å ta hensyn til de alvorlige konsekvensene av Brexit: stigende priser. Det rapporteres at et stort antall britiske forbrukere har begynt å "selge varer" i løpet av den nærmeste fremtiden, de fleste er daglige nødvendigheter og mat. Folks frykt for stigende priser har ført til mangel på medisiner i Storbritannia.


Den britiske "Brexit" har fortsatt fra 2017 til i dag, og det har ikke vært en klar konklusjon ennå. Det kan sees at den britiske "Brexit" -veien også er veldig vanskelig. Når det gjelder fremtiden, er det ikke kjent, men nå er de britiske innbyggerne kraftig lagerførte, noe som også er en god nyhet for selgere over landegrensene. Varer, mat og husholdningsvarer er alle hardt nødvendige av britene, og det mangler infrastruktur for å håndtere ferske varer i Storbritannia. Det er også en god retning å selge lagringsbar mat til Storbritannia.


Selgere kan dra nytte av dette, gripe forretningsmuligheter og spille til deres fordel!