Daglig vedlikehold av Linenbukser

- Apr 27, 2018-

Liner er et vaskbart stoff, og jo mykere det er, jo mer glans det blir. Etter vask må linsklærne trykkes riktig. Når du vasker sengetøy, bør du velge det riktige vaskemiddelet først. Den lotionholdige blekemiddel er egnet for rengjøring av hvite linjeprodukter, men ikke for fargede tekstiler, for å unngå fading. Farget linnet stoff må være fri for blekekrem.

2. lin stoff stoffer tørr

Før du tørker, ikke vri linklærne og tørk dem naturlig. Det er bedre å ordne Liner klut før tørking, slik at rynker kan unngås. I tillegg må du ikke tørke grundig før du presser, litt vått sengetøy er lettere å stryke. Overdreven tørking og stryking vil føre til at Liner-stoffene mister sin naturlige fuktighet og herdes. Overdreven tørking og stryking av stoffer må absorbere fuktighet fra luften.

3. Linned stoffstryking

Som nevnt ovenfor er det best å stryke sengetøyet når det er litt vått. I tillegg er det også nødvendig å sikre at strykebrettet er rent og jevnt. Det er ikke hensiktsmessig å trykke på sengetøyet for tørt. Heng eller legg på klærne for å tørke dem naturlig etter stryking.

4. Lin stoff stofflagring

Sengetøy skal holdes på et kjølig, tørt og ventilert sted. Før Liner lagring, bør den vaskes for å unngå mugg. Hvis det er en mugg, ta sengetøyet ut av utendørs (hindre muggsporene å bli innendørs) og puss av muggene med en pensel, og så suge den i en oksygenholdig blekemiddelrenser for å tørke. Endelig brukes Liner-linjer, rene bomulls- eller syrefrie papirposer til å vaske vaskeriet.