Ulike måter å bære en skjorte på

- Dec 31, 2019-

Skjorta er det mest allsidige stykket. Det er enkel natur og form gjør at alle slags stiler kan styres av den. Den er ikke bare satt på knappen, lek til fantasien, sexy eller leken eller retro. En skjorte kan gi annen sjarm.

Det er nok å ha en bred og løs skjorte direkte. Den trenger ingen ekstra behandling og kan sende ut en frisk sjarm. På denne måten velger du ikke en skjorte som er for slank, som ikke bare vil vise fett, men også umiddelbart inkarnere en selger uten personlighet.

5cb1945c21a8a_600_0

Bind hemmen til buksens midje, som har en delikat følelse. Det er mest imponerende. Det må inneholde et lite propagandakart, en enkel hvit skjorte festet i jeans, som er frisk, raus og enkel. Det kan sies at den er like frisk og atmosfærisk som havsaltbrus.

For jenter som liker bukseseler og er flau over å bruke dem direkte, er det å legge en skjorte på innsiden den mest retro måten. Det er ikke bare elegant og sjenerøst, men har også en retro søt følelse. Den er spesielt egnet for bruk når temperaturen er litt lav om våren og sommeren. Det inkarnerer umiddelbart helten i eventyrbildeboken.