Åtte vanlige vilkår for tekstilplagg

- Sep 06, 2018-

1.     stivhet

Vi kan føle stivhet, motstanderens motkraft og følelsen av fleksibilitet og berikelse når du berører stoffet. For eksempel følelsen av tekstiler med høy tetthet laget av elastiske fibre og garn. For å gjøre stoffet stivt, bør grove fibre velges, øke fibermodulen, øke garntettheten og vevetettheten .

 

2.     mykhet

Mykhet refererer til den myke, lette, fluffy, glatte, stive, flate og glatte følelsen. For å gjøre stoffet mykt, kan vi forbedre graden av garnutvikling, valg av garn, og vevetettheten bør ikke være for høy.


1.jpg

3.     fylde

Stoff med god fleeciness, kan gi en person med løs lubben følelse. Kompresjon spretter godt, noe som gir en varm og tykk følelse.

 

4.     Klagende forbruk

Følg egenskapene til den myke deformasjonen av kroppsoverflaten.


2.jpg

5.     Jevn grad

Det er avledet av følelsen av grov eller hard fiber eller sterkt vridd garn, hovedsakelig følelsen av stoffoverflaten. Jevnhet kan oppnås ved å vri og bruke fibre med spor eller ujevne overflater.

 

6.     Glir voksaktig

Det kommer fra mykhet og glatthet i fin ull og berøringen av fjellkashmir. Den glidende voksagtige grad, i motsetning til glidningsgraden, krever at overflatefibrene til stoffet er tynt og fordelt på overflaten av stoffet i form av ullrulle eller fjær. Jevnhet og glatthet er positivt korrelert.


3.jpg

7.     flathet

Egenskapene til stoffets anti-drapering og dets egen evne til å spenne over forlengelsesplanet er uavhengig av elastisitet. Valg av stivere fibre og garn for å øke vevetettheten vil resultere i slike ytelsesegenskaper.


4.jpg

8.     Draping av eiendom

Drape refererer til det naturlige fallet av stoffet for å danne en buet overflate under tyngdekraften. Hvis stoffet kan droppe til en jevn, jevn krumning eller jevn bølgeflate, sies stoffet å være god drapering.