Blomsterkjole, Trenden den sommeren er riktig

- Oct 25, 2018-

Romantiske blomsterkjoler

1

Et stykke brutt blomsterkjole, en dag romantisk du, romantisk og fri fra vulgaritet ros er ødelagt blomsterkjole, 100 flettet skulderbelte design har design følelse veldig, fasjonable, vil aldri falle bak, la deg skinne et øye i mengden, utformingen av kondoløst belte dekorerer ansiktsform, vises nakken lengre, har svanehals, den rene og friske brutte blomst av full skjørt viser mild og romantisk. Stoffet er lett og mykt. Det er behagelig og kult å ha på seg. Hvis du bruker den med mindre svette, vil det gjøre deg søt.


Elegant blomsterkjole


3


Unik hornmylle, kul, la vinden komme ut av kroppen din, ikke tett khan, samtidig som den virker veldig fin og nydelig, la ham se vakre du, chiffon ruffled trykte stoffer, vakre og elegante, slik at du ikke har veldig varmt, spar mye tid 3 skjørt er plassert, den unike utformingen av ermeløs topp detalj poeng, begge synes å være en kvinne smaken er fargestoff-i-tre, mer lightsome, se og å kle på deg viser deg bra 5 flyttbare belte design, med det du har på deg, enkel og praktisk, dobbelt temperament.

Frisk blomsterkjole


4


Detaljert stropp, liten plissert skjørtkollisjon, design er enkelt, ikke velg folk, egnet for kvinner i alle former og størrelser, veving, gi en person med ren og frisk følelse, sommer gir en følelse, pastoral ensom slitasje, slitasje kan være samlokalisering, enkelt slitasje mer kan vise kroppen din, og slitasje er også veldig harmonisk samlokalisering, klut og klut brukes i polyesterfiber og avslører plottet av høy rynkebestandighetstype.


Varm sommer, sett på attraktivt brutt blomst skjørt, plutselig føles veldig kul, og gi deg friskt og sjarmerende pust, veldig show jente fan .

kom igjen, og kontakt oss snart.

www.lancaifashion.com