Slik vasker du sengetøyet riktig

- Apr 27, 2018-

Liner er en behagelig sommer klær, som er veldig egnet for å lage lyse og tynne drakter. Selv om Liner-produkter holdes, er det noen små detaljer. Ikke alle Liner-produkter må rengjøres. Først les og vask etikettene. Ta riktige forholdsregler for å vaske sengetøy.

1. For å lese Liner før du setter det i vaskemaskinen. Den riktige måten å gjøre det på er at det er greit å vaske de løse sengetøyene avslappet klær med en vakker rynke, og jo mer rent sengetøy, som en linnedrakt, skal renses.

2. Vennligst bruk den milde vaskemaskinen til å vaske Liner-produkter og ikke vaske dem for lenge. Vaske delikate linjeprodukter i putevar kan gi dem bedre beskyttelse. Hvis du ikke føler deg lettet, kan du også vaske dem for hånd. Lin stoff er et naturlig stoff. For å unngå blanding i vaskeprosessen må du vaske lys og mørke klær separat.

3. Vennligst bruk spesielle vaskemidler til å vaske verdifulle klær i kaldt vann. Pass på at vaskemiddelet er fullstendig oppløst i vann, ellers vil det legge en brun flekk på linnet.

4. heng for å tørke.

Fem

5. Stryke når linet er litt våt, overfør strykejernet til linjearbeidet. Linerprodukter kan strykes med varm damp. Linerprodukter skal henges etter stryking for å unngå rynker.