Hvordan matcher du den røde toppen?

- Sep 15, 2019-

Bruk en rød topp med svarte, hvite eller grå bukser som passer godt. Rød kan ikke knyttes rød ofte, hvis en kropp er rød, kan virke litt rar, rød ønsker heller ikke å matche med grønt, fordi to mer lyse farger er satt sammen, har ikke primær og sekundær, så følelsen av at helhet gir en person er inharmonisk sans.

1

Jeans er den slags bukser som vi har på oss hele tiden, alltid av moten, men selvfølgelig er det en forandring i formen, de er veldig populære nå, jeans med glatt ben, og de ser bra ut med en rød topp.

Svart og hvitt er alltid de mest allsidige fargene, spesielt hvite, som ser bra ut med rødt. En rød ermeløs chiffon-topp kan pares med et par hvite bukser med bred ben.

2

Rødt og svart er også veldig passende sammen, svart skjørt og svarte leggings er mer moteriktig, personlighet stil, med en rød jakke, full personlighet.

3

Den klassiske knallrøde er vanligvis aldersnøytral og kan bæres av kvinner i alderen 20 til 40 år. Velg det røde bukset med en slank grå kropp, kan redusere rød og offentliggjøre, gassfeltet som også kan fremme deg selv og temperament.

5