Hvordan kle seg Stripes Dress Thin?

- Sep 22, 2018-

Stripe-elementet i ubekymret og trendy, kjole mer kompakt har modell. Utgaven modell av slank kropp kan også markere utsøkt kropp, match på bull-puncher kort skjørt eller rekreasjons bukser, kan vises allerede utsøkt også kan rekreasjonsvogue. Kan gå opp i hvite sneaker i samlokalisering, vise livlig og smidig pust.

 

6.jpg


Blå er veldig frisk, den enkle og slanke versjonen av mange jenter liker den. Med fasjonable plissede skjørt, viser temperamentet slank og smart. På hodeplaggene i hjertet ha på seg, litt pastoral stil. I fortjener å gå opp en ren og frisk hvit høyhælte sko, er ekstremt enkel stil slitt bygget, virker nydelig og avslappet.

 

5.jpg


Svart og hvitt er alltid den kombinasjonen som matcher, mer er stilmodelleringen av endringer. Match kjole for å komme mange tar ikke kjedelig, med den mest enkle jeans collocation er sammen, men gi en person en slags ren og frisk følelse, solskjermhatten som har svart og hvit stripe og håndtak svart kunstpose, kortfattet og rent. og avslappet.

Den visuelle effekten av stripe gir den estetiske følelsen at kroppen bygger, hver forbruker er verdt å ha.

 

4.jpg


Horisontal stripe er spleis uregelmessig helling, gjør hele kroppen modellering er veldig interessant, har karakteristisk mer. Stripe er så joker, uansett hvordan det blir spist sammen, det er greit av øyet magien. Det spiller ingen rolle om du ikke mister vekt! Det er vertikale striper som venter på oss, super slanke og stilige, og et belte som holder hele LOOK i live.

Skjorter kjoler har vært en stor hit i år, med en luft av uformell eleganse og intellektualitet. I vinduet med blendende er liten stripekjole ditt førstevalg helt.

Siden snakk om skjorte-stil stripe kjole, hvordan kan du mindre sjø soul stripe. Klassisk "blå og hvit" toner, skarp og naturlig.

 

2.jpg


Svart og hvit stripe er det eviggrønne treet av fasjonabel tidevann, være synlig overalt i all slags situasjon, gi mer interesse for å gå opp i visjonen, samtidig som det fremdeles kan vise effekten som gir bevegelsesfølelse, endre de administrative nivåene som føles som lar integral modellering er rik.

 

1.jpg


Farge stripe kjole er den populære trenden som sommeren ikke kan være liten, sammenflettet av kul og varm tone, danner alle slags hit fargeeffekt direkte, la deg for øyeblikket skinne direkte. Ønsker sommeren å vise romantisk eksotisk stil, kan fargestrikkeklær sikkert tilfredsstille deg.