Hvordan vaske sengetøy klær?

- Aug 06, 2018-

Ulike artikler har gjentatte ganger fortalt at lin vaskes best for hånd! Maskinvask kan også gjøres. Først av alt, for å vaske klær og holde det i form, vennligst still vaskemaskinen til maksimal vannstand og vask forsiktig.


4.jpg


Det er normalt hvis tekstil og klær i lin er i et visst utvalg av svinn etter vask. Så vi trenger å vaske klær i kaldt vann, eller ikke mer enn 40 varmt vann, det kan føre til at det krymper dårlig hvis vanntemperaturen er for høy.


44.png


Slå støvet i klærne dine før du vasker det, bløt det i kaldt vann i 10-20 minutter, klem ut vann, så kan du vaske det, så blir det mye bedre.


33.png


Putt vaskemiddelet i vannet, tilsett kaldt eller varmt vann, la vaskemiddelet blandes godt med vannet, så kan du putte lintøyet i vann, gni forsiktig og skylle av med rent vann for å maksimere beskyttelsen av klærne.


1.png


Vennligst legg klærne utvendig når du vasker, ikke drypp tørt naturlig etter vasking av slyng. Når du vasker nye klær, kan du suge klær i en leskedrikk en stund for at de ikke skal få så hard håndfølelse.


2.png