Linbindbånd

- Aug 22, 2018-

Sengetøy er strukturert og har et bredt utvalg av stoffer. Vi kan ha på oss slik, tykk med tynn, glans og glatt, ganske bred og draperende følelse sterk, har tekstur og delikat ... En linskjorte er for eksempel et godt valg for khakis og jeans.


1.png


Det er bedre for oss å ikke gå mer enn tre farger fra topp til tå. Dette vil gi deg et rent utseende. Ikke par mønstrede topper med matchende skjorter, slips og bukser. Stripete eller mønstrede lin topper er flotte med vanlige bukser, og legg merke til at fargen på skoene dine stemmer med fargen på klærne.


2.png

 

Når du har klær i vanlig lin, vil du ikke bruke rolige farger, for eksempel mørkebrun, mørk lilla og svart, da svart vil bli presentert med "farge" -resultater, slik at hele klærne uten vekt, og den generelle ytelsen til klær vil vises veldig tunge, mørke fargeløse.


3.png

 

Lin klær er stort sett lav metningsfarge, lav farge kan gjøre arbeidet til folket dedikert til å skape en rolig atmosfære. Miljøet som profesjonelle personligheter kjoler er mye i innendørs, begrenset rom, iført farge med lav renhet kan øke avstanden mellom person og person, gjøre en person rolig, redusere overfylt følelse.


4.png

 

Sengetøy er alltid grunnleggende stiler, ser vanlig og vanlig ut, men også på grunn av kortfattet, er plastisiteten ekstremt høy, noen få enkle, den utsmykkede artikkelsamlingen av nisje, gir tykk enkel følelse, detaljfølelse fullt ut, integrert LOOK gassfelt åpnes.

 

5.png


Komfortabelt og rent lin, kortfattet og smidig måte å bære og matche på, vakte alltid dypt oppmerksomheten til mange mennesker, og presenterte en ren varig appell / kjekk, la en person se en gang sett uforglemmelig, i populariteten til motetrend, lint harmonisk og dyptgående modellering, avslappet og rolig sammen med sexy, aldri utdatert.


6.png