Oppbevar lukkede kjoleklær borte for godt

- Aug 08, 2020-

Påkledningen blir kledd ut - og det er dårlige nyheter for forhandlere som spesialiserer seg på tradisjonelle kontorklær.

Etter år med forretningsantrekk blitt stadig mer uformell, har den plutselige overgangen til å jobbe hjemmefra for millioner av amerikanere undergravd forhandlere som selger kjoleklær.

Mens de fleste ikke-viktige forhandlere har hatt salgsnedgang på grunn av midlertidige nedleggelser i butikkene og et kraftig fall i fottrafikk under COVID-19-pandemien, er selskaper som spesialiserer seg i kjoleklær i den verste formen - spesielt herreklærbutikker.

Pandemien har ganske enkelt akselerert en pågående pivot mot mer uformell slitasje i næringslivet, sa Ray Wimer, assisterende professor i detaljhandel ved Syracuse Universitys Whitman School of Management.

“I stedet for å ha uformelle fredager, har det blitt den uformelle arbeidsuken," han sa.

Noen forhandlere, for eksempel kvinners kleskjede Chico, sier at de har hatt nytte av tidligere skift mot mer fritidsklær. Selskapet sier at sitt White House-merke leder an.

Stadig flere elsker å ha på seg Tie Dye hjemmekledd og behagelig hjemmeklær, sportsserier , og yogadrakter. Ikke bare behagelig og pustende, egnet for enhver anledning. Kjøkken, trening, mer økonomisk, viktig for hjemmebruk overalt.