Det fargede rutete laget er den mest populære varen nå

- Feb 15, 2019-

Hvis du tar en titt på noen av de mest uutslettelige og stadig tilbakevendende elementene av mote, er rutete mønstre der for å bli. Nesten hvert par år, er korn kan endre mønster er populært, selv om det er personen som ikke følger tidevann, laken som noen få sak korn er lite også smakte i brystet.

 

I begynnelsen av 2019 brygger det rutete elementet en ny mini-breakout, denne gangen med fargerike rutete strøk.

 

1


Sa kornet, ville mange mennesker først tenke på "av Skottland sakskorn", nemlig "Tartan, dette mønsteret kan spores tilbake til 100 f.Kr., hvert mønster er forskjellig tilfelle korn faktisk tilhører en stamme eller kongelig, bærer en klan, et stykke historie, og derfor av Skottlands sakskorn og nært beslektet med den skotske klanen, stammen. Den vanlige plaid, som ofte kalles en plaid, er ikke veldig forskjellig fra tartan i utseende, bortsett fra at den mangler betydningen av en spesiell klan, og de to er ofte forvirrede. Men for vanlige mennesker er det ikke nødvendig å forstå det komplekse forholdet mellom dem. Det er det viktigste å se bra ut i klær.

 

2

3

Pledddraktene i forskjellige farger har en høy tilstedeværelse på rullebanene for de siste to sesongene, spesielt det gule pleddmønsteret som er brakt av heltinnen i den amerikanske, klassiske, romantiske komediefilmen fra 1995, som har vært uten mening, som ofte har blitt sett i Michael Kors 'FW 2018, Versaces FW 2018 og andre samlinger.

 

4


Uansett å se livlig lys farge fester kromatisk sakskorn eller brunet avdelingskasse av mer elegant ruffian, med sterk pust som gjenoppretter gamle måter. Hvis du er trygg på din evne til å matche, kan du prøve å mikse og matche flere forskjellige fargede mønstre. Og vanlige mennesker trenger ikke bruke for mye krefter, bare en fargerik rutete kåpe, enten det er med jeans, en T-skjorte eller en kjole kan lett bli moteriktig opp.


5