Trendanalyse av høst og vinter Sportswear Stoffer Strikking og vevd

- Dec 18, 2018-

Fuglens øyeklut

Hva er fuglens øyeklut? Fuglens øyeklut, vi kaller det ofte "honningklutduk" - er et strikket stoff, vevstrikk. Det kan være alt polyester, det kan være alt bomull, fabrikkene er vanligvis alle polyester fuglens øyeklut.

Hvilket stoff er fuglens klut? Hva er kjennetegnet ved fuglens øyeklut? Fuglens øyeklut er kjent som fuktighetsabsorpsjon og svette fuglens øyeklut, fordi stoffets overflate består av mye fuglens øyeform, et forsiktig blikk på det kan ses at overflaten på et rutenettformet hull. Den viktigste funksjonen er fuktabsorpsjon og svettdrenering. Prinsippet om svetteavløp er gjennom hullene på overflaten. På grunn av eksistensen av disse hullene, kan det oppnå effekten av fuktabsorbsjon og svettdrenering veldig bra, som er hovedfunksjonen.

1

Stretch stoff

Hva er stoff av alle sider, hopper stoffer, hva er dens karakteristikk?

Elastisk stoff er en slags elastisk stoff. Vanligvis brukes spandex elastisk silke til å gi stoffet en viss elastisitet. Den kan tilpasse seg menneskets kroppsaktivitet, med strekk med krympe, lys og behagelig, og kan også opprettholde utseendet på klærens skjønnhet, klær, kne og albuer og andre deler, ikke på grunn av langvarig og deformasjonsbulging. Elastiske twill-stoffer er pustende og fuktighetsgjennomtrengelige, vanntette og varmebestandige, pustende og fuktighetsgjennomtrengelige, sterke, strekkfrie og ikke-krympe. De er mye brukt i hjem og klær.

2

Spandex single jersey

Hva er spandex jersey og hva er dens funksjoner? Polyuretan stoff er en slags enkeltsidet stoff, som er laget av bomullsgarn og polyuretan silke blandet og deretter vevd. Forskjellen mellom svette og bomullsull er at svette er ensidige og bomullsull er tosidige stoffer, som er mye brukt innen badedrakt, undertøy, fritidsklær, t-skjorter, bodybuilding klær og danseklær. I henhold til kravene til kunder å gjøre fukt absorpsjon svette, anti-ultrafiolett, anti-statisk, anti-gul og annen funksjonell etterbehandling.

3

Melk silke stoff

Hva er melk silke laget av? Hva er fordelene med melk silke stoffer? Melk silke stoff kalles også melkfiber, melkeprotein fiber. Dens sammensetning er en ny type animalsk proteinfiber som er forskjellig fra naturlig fiber, regenerert fiber og syntetisk fiber. Myk, hudvennlig, pustende, fuktighetskonduktivitet, kjølig kropp. Varmebehandlingen er nær kashmir, med god varmebehandling. Samtidig mer slitestyrke, anti-pilling, fargestoffer, styrke. Dens bakteriostatiske hastighet oppnår 80% over, har hemmende virkning mot bacillus av skadelig hud, coccus, mold, det er en slags høyverdige høyverdige stoffer som får folk til å like mye.

4