Vasking av sengetøy

- Apr 27, 2018-

1. Vask, bruk ikke kokende vann, bruk varmt eller kaldt vann; 2. Bruk av rengjøringsmidler, kan ikke gjennomvåt i lang tid, etter en kort tid, slik at det vaskes forsiktig, vaskes linnematerialer i tide, ikke stablet sammen i lang tid, vil falme. Ikke vask med andre bomullsmaterialer.

3. Hvis det er flatt og tørt, kan det ikke vrides, det vil rynke, og det vil ikke bli utsatt for sollys. Det vil forårsake guling, og det må samles straks etter tørking.

4. Glatt strykningstemperatur bør ikke være for høy, temperaturen er for høy, vil ødelegge den indre strukturen, noe som medfører skade på stoffet, strykning er best dekket i et lag med hvit klut, slik at den kan opprettholde sine lyse farger. 5. Differensier fargen under vask, vask den svarte burlapen som har bleknet litt, legg til litt sterk te eller kaffe i vannet, slik at det skyllede sengetøyet er lyst og lyst. Hvis det er farget sengetøy, kan du legge til to øl i skyllvannet etter rengjøring for å gjøre det blekne linet så lyst som nytt.