Vi trenger ikke ansiktsmaske for å forhindre Coronavirus 2019-nCoV ?!

- Mar 12, 2020-

Vi er ungdom og har det bra, trenger ikke masken! Dette er de fleste ungdommer som blir fortalt til de frivillige som tilbyr gratis ansiktsmasker til dem. Og de avviser to og tre ganger, når frivillige veldig oppriktig.

 

Vet du, dette coronavirus vil skjule symptomet 7 ~ 14 dager i det minste, og i løpet av disse datoene har de fremdeles overføringskapasitet til andre, vi kalte inkubatory carrier , de kan se bra ut, men de vil overføre virus! Og her har en annen pasient: de har ingen symptomer og ser helsepersonell ut, men de har veldig alvorlig lesjon av lungene og med dette koronaviruset! De har overføringskapasitet også !!!

 

Vi foreslår at alle som bruker ansiktsmaske, maskerne blokkerer effektivt overføringen av 80% eller mer av koronavirus!

I Kina har alle mennesker maske, vi var isolert hjemme bevisst og deltar ikke i store sosiale sammenkomster. I Kina som er smittet av titusenvis av mennesker, har vi også opplevd en stor migrasjon på rundt 1 milliard mennesker på månen nyttår. Vi brukte bare mindre enn 2 Full kontroll i løpet av måneden! Hele Kina har hatt en tosifret vekst siden rundt 27. februar. Fra 2. mars var det en økning på under 50. Rundt 6. mars hadde landet en økning på under 20 i løpet av en uke.

 

Dette er en magisk figur i et land som har en befolkning på 1,4 milliarder.

 

Siden den globale situasjonen fortsetter å forverres, har importerte tilfeller i utlandet økt, og utgjorde så mye som 60% av den totale økningen.

 

I dag var Lancai Garment alle mennesker appellerende til alle: vær så snill å bære en maske, vaske hendene ofte og vær mer ventilert! Ikke gå til en samling mennesker hvis du ikke kommer til et samlingssted!

 

Jeg håper Jorden snart kan overvinne viruset og at folk snart kommer tilbake til helse !!!