Iført Sweatpants og pyjamas er hyggelig

- Jul 17, 2020-

Konseptet med en huskjole er ikke noe nytt. Dens historie, som dateres tilbake tiår, har blitt godt dokumentert. Essays har blitt skrevet om det; blogginnlegg har lovprist sine dyder. Det har ikke gjort comeback, for det har ikke gått noe sted. Det som har skjedd er at, som det meste av verden fortsetter å leve i noen versjon av lockdown, har det ydmyke plagget vært et hyppigere samtaleemne (og karantenekjøp). Og så befinner den seg i et søkelys av slag.

"Etter uker med casualHomeantrekk (rope ut til våre mest lojale sweatpants og pyjamas), behovet for enkle, stilige, single-item antrekk er mer viktig enn noensinne," sier Matthew Friedman, en talsmann for forhandlerMilly.

Derfor er en av de uventede trendene for sommeren 2020 hjemmeværende, uanstrengt skjorte- og nattkjole-inspirerte kjoler. Enten du fortsatt erJobbe hjemmeframens sosial distancing og ikke trenger noe for profesjonelt for disse Zoom-samtalene eller erjage barn rundt i varmen, er komfort nøkkelen – nå mer enn noen gang før.

Blue Cotton pajamas-4

Blue Cotton pajama-1