Hva er effekten av bomullstoff på kald motstand

- Apr 27, 2018-

Med klimaendringen i markedet er det ganske mye brukt, for bomullsteknologi behandling om vinteren kan motstå den kalde vinteren i bruk av ytelse, i tekstilindustrien har brakt en rekke klær og dyne forsyninger, for folks livet gjorde et godt bidrag.

1 saker som trenger oppmerksomhet i engros bruk av bomullstøy

Bomull klut engros i prosessen med klær bevaring, er det enkelt å bli invadert av mygg av ulike sykdommer, for høy kvalitet og dyre ytelse i bomullsklut, må være oppmerksom på bevaring av tekniske metoder for å unngå lang tid ved regn invasjon eller eksponering for situasjonen.

2 bomullsstoff for å hindre invasjonen av alle slags skadelige insekter, noe som vil føre til at det blir forfall i kluten, noe som medfører alvorlig sløsing med ressurser, slik at det blir en rimelig vitenskapelig forebygging av skadelig insekt- og bakterieinasjon ved rengjøring av bomullsklut av situasjonen.

3 bomullsklut engros i prosessen med rengjøring for å unngå blanding av rengjøring med fargede gjenstander, under kaldtørking for å unngå lang eksponering forårsaket av lett å rotere, i den daglige bevaringen for å hindre vått klimapåvirkning, redusere levetiden til livet.