Hvorfor vil vi ha et kamelfrakk?

- Dec 05, 2019-

Kamel er fargen på naturen. For eksempel er bakken under føttene våre, senhøstens blader, denne fargen, og vi for tingenes natur er det alltid et instinkt nær og kjærlighet.

En farge som ser overlegen ut, med lav lyshet, renhet og metning. Det er et psykologisk grunnlag for dette, fargen på selve den høyere fargen for å formidle mindre følelser. Og letthet, renhet, metning lavere farge, jo mindre emosjonell innvirkning på mennesker, ser mer avansert ut. Denne kamelfargen er en perfekt match, og formidler en følelse av fred, beskjedenhet og urban eleganse.

Kamelen er varmere om vinteren enn svart eller grå. Som kamel er svart og grått premium og klassisk, men det er lettere å føle seg kald. I stedet er kamel en varm farge som varmer øynene og gir deg en tung vinterfølelse.

Den klassiske kamelfrakken vil ikke gå av moten på 50 år. Tilbake i 1989 lanserte amerikanske VOGUE funksjonen "camel back", med den legendariske supermodellen Linda Evangelista i en rekke kameloverfrakker for en shoot som fortsatt er i stil i dag.