År 2018 Dongguan Lancai Garment Co, Ltd To-dagers tur i Shenzhen City Jinshawan Scenic Area

- Aug 04, 2018-

Dag 1


2. august 2018 gikk alle ansatte i selskapet på luksusbussen til Shenzhen-byen for en to-dagers tur til Jinshawan Scenic Area. Vi startet klokken en om ettermiddagen, og vi snakket og lo langs veien.

Etter å ha kommet til den vakre stranden, startet vi vår lagbyggingsaktivitet i dag.

Denne aktiviteten beriker ikke bare deltidslivet til de ansatte, styrker kommunikasjonen og samarbeidet mellom avdelinger, og gjør den store familien mer harmonisk for å forbedre samholdet i bedriften og fullt ut demonstrere teamånden til selskapet.Kjører og jager på stranden, nær sjøen, henter skjell, noen henter grener for å male på stranden, noen løper på stranden, livet er fullt av glede. Denne siden spiller i midten av spillet, den brennende ovnen der oppe har vært opplyst, søte kyllingvinger, nydelig dampet brød, søtt mais, søt purre, fett aubergine, alt kommer til spill, wow, det er virkelig for opptatt til å vet hva du skal spise først. Vi spiste, drikker og spilte, akkurat da ble lyden av bølgene og latteret vårt hørt på stranden.Dag-2


03. august 2018, etter en solid frokost kjørte vi til Dapeng gamlebyen.

Den gamle byen har en lang historie på over 600 år, går på byens vei, da vi er de lokale folkene glade her.

Og så umerkelig hadde dagen skjult på sin nærhet, og nå var solen i ferd med å synke ut av syne bak de høye fjellene. Det er på tide å ta bussen hjem. I den varme vinden og solskinnet avslutter vi denne hyggelige turen, vi er alle veldig glade disse to dagene, og vi er bundet til å jobbe hardere de kommende dagene. Vi ønsker vårt selskap en bedre fremtid.